Nieuws & evenementen

Nieuws & evenementen

Blijf op de hoogte van alle nieuws, activiteiten en evenementen ten voordele van Stichting Pelicano.

e5 als warmste bedrijf

Geschreven door admin op vrijdag 05 jan 2018

Onze eerste deelname aan de Warmste Week was een overweldigend succes. We haalden allemaal tesamen maar liefst 22.000 euro op! Dikke merci aan iedereen die meegeholpen heeft aan de acties en/of de portefeuille bovenhaalde voor het goede doel.

Het management overwon de kou en ging aanschuiven in Puyenbroeck om onze cheque af te geven. Het filmpje bekijk je hier!

 

Pannenkoeken komen proeven in Vrije basisschool Sint-Martinus tvv Pelicano

Geschreven door Pelicano op dinsdag 12 dec 2017

Tijdens de ‘warmste week’ zal vrije basisschool Sint-Martinus terug deelnemen aan de Ketnet-koekenbak. De opbrengst van deze actie is voor de stichting Pelicano (www.pelicanofoundation.be). De Stichting Pelicano gaat actief op zoek naar armoedekinderen die dringend hulp nodig hebben. Ondertussen zijn we met onze school partner geworden van de stichting Pelicano.

Teaching for life & Kerstmarkt - Woensdag 20 december

Geschreven door Pelicano op dinsdag 12 dec 2017

Leerkrachten van Petrus & Paulus Centrum denken volledig out of the box en wenden hun skills aan voor het goede doel, Stichting Pelicano. Voor 5 euro kan je deelnemen, samen met je mama, papa, vrienden, broer of zus aan één van de talrijke ludieke masterclasses die we voor jou organiseren. Geen saai gezwets of flauw gezever, maar klasse, puur en onversneden. Hou je van voetbal, toneel, hiphop, make-up... som maar op?
You want it, we’ve got it!
Na je masterclass word je getrakteerd op een drankje op de kerstmarkt.

e5 steunt De Warmste Week

Geschreven door Pelicano op dinsdag 12 dec 2017

Deze maand kunt u uzelf verwennen én tegelijk een goed doel steunen. Speciaal voor De Warmste Week verkoopt e5 mode twee 'limited edition' kersttruien, één voor dames en één voor heren. Die zijn te koop voor € 39,95 in de e5 winkels in Vlaanderen en op de webshop.

Voor elk van deze truien die wordt verkocht, schenken ze de volledige opbrengst aan Stichting Pelicano en Lotus Care Foundation, twee goede doelen die e5 mode nauw aan het hart liggen en wat warmte brengen bij mensen die het moeilijk hebben.

Steun Pelicano in de de pop-up stores van de Nationale Loterij!

Geschreven door Pelicano op dinsdag 12 dec 2017

De hele maand december opent de Nationale Loterij weer haar pop-up stores in Antwerpen en Luik. Een leuke gelegenheid om je kans te wagen, cadeautjes te kopen…. maar ook om Stichting Pelicano te steunen!

Want in de pop-up stores is er dit jaar een goede-doelen-wand, waarop de Nationale Loterij een aantal organisaties in de kijker zet die ze financieel ondersteunt. En daar hoort Pelicano bij!