Home » Bestel Christmas Crackers van Deliveroo

Bestel Christmas Crackers van Deliveroo

Bestel Christmas Crackers van Deliveroo

Ten voordele van Stichting Pelicano verkoopt bezorgservice Deliveroo Christmas Crackers, hét must have cadeau om jouw feesttafel mee te versieren!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de zoektocht naar het leukste kerstcadeau ook weer begonnen is. Naar aanleiding van de feesten, lanceert Deliveroo dit jaar de enige echte ‘Deliveroo Christmas Shop’. Wat dacht je van de mooiste kerstcrackers van het land om je feesttafel mee te versieren? Met deze kerstcrackers maak je niet alleen je gasten blij, maar steun je samen met Deliveroo het goede doel Stichting Pelicano. Dubbel geven dus!

Gedurende de maand december kan je in Antwerpen, Brussel, Gent, Luik en Namen op de Deliveroo Christmas Shop op Deliveroo.be de meest originele Christmas goodies bestellen om je feestje helemaal af te maken, zoals met de gelimiteerde Christmas Crackers. Een doos Deliveroo Christmas Crackers bevat 6 crackers met elk een verschillende inhoud.

De kerstcrackers zijn niet alleen leuk om je tafel mee te versieren, maar het zijn bovendien de ideale party starters vol leuke verrassingen voor je gasten. Wie weet zit er in jouw cracker wel een pin met hilarische quotes van Karen Francois, een paar ugly Christmas socks of een Deliveroo-voucher. Met een beetje geluk is die laatste wel €20 waard!

Happy holidays voor iedereen

Tijdens de feestdagen spreken we wel eens van de warmste periode van het jaar, daarom schenkt Deliveroo € 10 000 aan Stichting Pelicano. En ook jij kan je steentje bijdragen!

 

Wil jij je dit jaar van je beste kant laten zien als secret santa? Koop dan een doos kerstcrackers op de Deliveroo Christmas Shop ter waarde van € 15,00, een bedrag volledig ten voordele van Stichting Pelicano. Elke doos bevat 6 crackers met een verrassende inhoud. Daarmee kom jij ongetwijfeld origineel uit de hoek en maak je niet alleen je lief/bomma/nonkel/… blij, maar ook onze Pelicanokinderen.

 

Daarbovenop schenkt Deliveroo voor elke verkochte doos kerstcrackers op Deliveroo.be nog eens datzelfde bedrag van € 15,00 aan Stichting Pelicano. A gift that keeps on giving…

 

Rodolphe Van Nuffel, Woordvoerder Deliveroo Belgium: “Bij Deliveroo hechten we veel belang aan gelijke kansen en rechten voor iedereen, daarom steunen we met plezier Stichting Pelicano, een vereniging die zich inzet om kinderarmoede in België te bestrijden en zo alle kinderen in ons land gelijke kansen wil geven. Per verkochte doos van 6 Crackers aan de prijs van €15, stort Deliveroo nog eens €30 aan Pelicano bovenop de €10.000 die we reeds doneerden. Met deze actie hopen we dan ook dat mensen het goede doel massaal gaan steunen om zo de kinderen in armoede te helpen.”

 

Vanaf 1 december 2021 kan je de gelimiteerde Deliveroo Christmas Crackers bestellen voor slechts € 15,00 per doos van 6 via Deliveroo.be in Antwerpen, Brussel, Gent, Luik en Namen.

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?