Home » Infino gaat nog een stap verder in het steunen van kinderen

Infino gaat nog een stap verder in het steunen van kinderen

Infino gaat nog een stap verder in het steunen van kinderen

Infino wordt een nieuwe trotse partner van Stichting Pelicano. Ze overhandigden tijdens de jaarwisseling een cheque van maar liefst €10.000. Met dit bedrag zorgen ze ervoor dat Stichting Pelicano een jaar lang 10 kinderen kan voorzien van hun basisbehoeften.

Wie is Infino?

Infino wil elk kind, zonder onderscheid helpen groeien in het leven en de samenleving. Ze zorgen voor een steuntje in de rug van vele ouders. De leuze ‘samen groeien’ staat voor Infino centraal.

 

Ze helpen door administratieve taken over te nemen van je. Ze zorgen voor een vlotte en stipte uitbetaling van kinderbijslag en andere toelagen. Bovendien geeft Infino persoonlijk advies over belangrijke ontwikkelingen van kinderen. Met hun aangepaste diensten, expertise en levenservaring willen ze mensen helpen.

 

Infino deelt de missie van Stichting Pelicano, het is dus een logische keuze om Stichting Pelicano te steunen. Ze schonken per medewerker €50 aan Stichting Pelicano. Zo kwamen zo tot een totaalbedrag van €10.000.

Hoe gebruikt Stichting Pelicano het bedrag?

Infino helpt met dit bedrag 10 Pelicanokinderen in België een jaar lang. Ze krijgen hulp voor hun basisbehoeften zoals: kledij, medische kosten, maaltijden, schoolkosten, … Daarna staat Stichting Pelicano verder in voor de financiële ondersteuning tot de kinderen hun diploma behalen. Een belangrijk duurzaam engagement, zodat ze de armoedecirkel kunnen doorbeken bij kwetsbare kinderen en ze échte toekomstkansen geven.

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?