Home » Organiseer als organisatie of bedrijf jullie eigen Boloverkoop!

Organiseer als organisatie of bedrijf jullie eigen Boloverkoop!

Organiseer als organisatie of bedrijf jullie eigen Boloverkoop!

Heerlijke bolognaisesaus ten voordelen van Pelicano Kinderarmoedestichting.

 

Bertha’s heerlijke bolognaisesaus is om de vingers van af te likken. 1 rollet bevat 1 portie van 300 gram saus en draagt de nutri-score B. Je kan de rollet minstens 5 weken in de koelkast bewaren en makkelijk invriezen. De classicsaus is glutenvrij en lactosevrij! Er is ook een vegan versie te verkrijgen.

Bestel gratis proevertjes

Wil je zelf de authentieke smaak wel eens proeven voor je aan de slag gaat? Geen probleem. Je kan gratis proevertjes bestellen via Kristof. Vervolgens kan je die afhalen bij Frans & Bertha in Veurne tijdens de kantooruren. Frans & Bertha kan dit ook gekoeld leveren, hiervoor rekenen ze een transportkost van 10 euro aan. Als je nadien bestelt, brengen ze die kost in mindering van de factuur.

Wist-je-dat…

  • Frans & Bertha bij het bereiden van de bolognaisesaus volop inzet op authentieke smaak, kwaliteit en duurzaamheid? En dit 100% CO2 neutraal.
  • Hun slimme manier van verpakken het plasticverbruik reduceert met 82%?
  • We jouw Boloverkoop ondersteunen met kant en klare affiches, brieven, social media posts, nadardoeken, …? We denken graag mee met jouw communicatieidee!
  • Hoe meer rollets je verkoopt, hoe meer winst er is voor Pelicano?

Hoe ga je aan de slag?

Kristof helpt je graag verder bij de opstart van je Boloverkoop. Mail nu naar kristof.deboever@pelicanofoundation.be, of bel +32 (0)475 87 23 90. Je kan ook dit contactformulier invullen.

In de pers

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?