Home » Bezoek de Knokke Art Fair en steun Stichting Pelicano

Bezoek de Knokke Art Fair en steun Stichting Pelicano

Bezoek de Knokke Art Fair en steun Stichting Pelicano

Als partner van Stichting Pelicano wil de Knokke Art Fair elk kind een plaats bieden in onze maatschappij

Een jarenlange traditie

Sedert meer dan 46 jaar organiseert Art Promotion Tuteleers de gekende kunstbeurs te Knokke. De Knokke Art Fair vindt plaats in het iconische Grand Casino Knokke en brengt de bezoekers in contact met een 45-tal internationale galeries in moderne & hedendaagse kunst. Dankzij het “on stage” project wordt ook de traditie van 90 jaar artiesten op het podium te brengen verder gezet. het staat vast dat de bezoekers telkens nieuwigheden ontdekken.

 

Het event biedt een exclusieve totaalervaring. Bezoekers worden verwend met de Bentley shuttle service, een open bar, aangeboden vestiaire,… Door een partnership aan te gaan met Stichting Pelicano vraagt de Knokke Art Fair tijdens de komende editie aandacht voor kinderarmoede in België. Elke bezoeker krijgt tijdens de kunstbeurs de kans een vrije bijdrage te doneren aan Pelicano.

Verkoop van een uniek kunstwerk ten voordele van Stichting Pelicano

Gedurende de Knokke Art Fair wordt een 18e eeuwse pelikaan geëxposeerd welke op vrijdag 12 augustus 2022 zal verkocht worden aan de hoogste bieder. Dit historische werk uit Vlaanderen, omvat de beeltenis van de pelikaan die zich in de borst prikt en haar jongen voedt met haar bloed als teken van moederliefde. Net als de essentiële steun die de maatschappij verdient en waar Stichting Pelicano voor staat. De hoogste bieder voor het beeld met een unieke polychromie kan ervoor opteren het object te laten plaatsen in het hoofdkantoor van Pelicano of om deze zelf een eigen plekje te geven. Tijdens de verkoop steunt u uiteraard ook Stichting Pelicano!

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?