Home » Bristol schenkt bijna 80.000 euro aan gezinnen in armoede

Bristol schenkt bijna 80.000 euro aan gezinnen in armoede

Bristol schenkt bijna 80.000 euro aan gezinnen in armoede

Het Belgische familiebedrijf Bristol uit Beringen heeft met zijn klanten in België en Nederland maar liefst 78.558,41 euro ingezameld voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Met de ‘In my shoes’-campagne riep de Belgische mode- en schoenenketen haar klanten op om zich in de schoenen te plaatsen van mensen die het financieel moeilijk hebben. Ze lanceerde de campagne met een reeks audioverhalen met emotionele en authentieke getuigenissen die een stem gaven aan de harde cijfers. De kinder- en schoenenwinkel riep zijn klanten op om zich te verplaatsen in de schoenen van mensen die het financieel moeilijk hebben. 3 op 10 kinderen gaan namelijk met te kleine schoenen naar school of dragen schoenen van oudere broers of zussen.

Per paar leren kinderschoenen dat in de loop van de campagne werd verkocht, doneerde Bristol vijf euro aan Nationaal Fonds Kinderhulp in Nederland en Stichting Pelicano in België. De campagne leverde een totaalbedrag op van 78.558,41 euro, dat Elise Vanaudenhove, CEO van Bristol, mocht overhandigen aan de twee goede doelen. Op 17 oktober, de start van Week Tegen Kinderarmoede, was er een cheque van € 43.973,39 voor Nationaal Fonds Kinderhulp en ontving Stichting Pelicano een bedrag van € 34.585,02.
”Naast financiële steun bieden aan gezinnen die het broodnodig hebben, zijn we trots dat we door deze campagne een stem hebben kunnen geven aan een probleem dat maar al te vaak achter gesloten deuren blijft”, zegt Elise Vanaudenhove trots.

In de pers

Het Laatste Nieuws
Schoenvisie
Internetgazet
Fashion United
Pub

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?