Home » Duurzaam engagement van Infino

Duurzaam engagement van Infino

Duurzaam engagement van Infino

Voor het derde jaar op rij mag Stichting Pelicano rekenen op de financiële steun van Infino.

 

Stichting Pelicano kreeg een fantastisch kerstcadeau. Infino kinderbijslagfonds doneerde voor het derde jaar op rij 10.000 euro aan Stichting Pelicano. Infino vindt kinderarmoede een onrecht, want elk kind heeft recht op evenveel kansen. Gezien we nog een lange strijd voor de boeg hebben, mogen we opnieuw rekenen op de steun van het bedrijf. Per medewerker schenkt Infino 50 euro. Met dat geld kunnen wij kansarme kinderen voorzien van basisbehoeften, zoals een warme maaltijd, kledij, onderwijs, psycho-sociale ondersteuning, … En dat doen we tot een kind een plaats vindt in het werkveld en kan bijdragen aan de maatschappij. Een belangrijk duurzaam engagement, zodat we de vicieuze armoedecirkel kunnen doorbeken bij kwetsbare kinderen en ze échte toekomstkansen krijgen.

Het geld wordt beheerd door een zorgpartner die het betrokken kind individueel opvolgt. Zij zien erop toe dat alle financiële steun rechtstreeks naar het welzijn van het Pelicanokind gaat en dus niet naar de ouders of een voogd.

Wie is Infino?

 

Infino wil elk kind helpen groeien in het leven en de samenleving. Ze zorgen voor een steuntje in de rug van vele ouders. De leuze ‘samen groeien’ staat voor Infino centraal. Ze helpen door administratieve taken over te nemen van je. Ze zorgen voor een vlotte en stipte uitbetaling van het groeipakket en eventuele toeslagen. Bovendien geeft Infino persoonlijk advies over belangrijke ontwikkelingen van kinderen. Met hun aangepaste diensten, expertise en levenservaring willen ze mensen helpen. Het is dus duidelijk dat kinderen hun nauw aan het hart liggen.

 

Het Infino – Pelicano Bedrijfsfonds

 

Wens je zelf ook een kind te steunen, dan kan dat via het Infino bedrijfsfonds. Een donatie, hoe klein ook, zal een kind in armoede nieuwe en gelijke kansen geven. Het geld dat we verzamelen in dit fonds gaat rechtstreeks naar de ondersteuning van een Pelicanokind.

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?