Home » Duurzaam (op)groeien bij Infino

Duurzaam (op)groeien bij Infino

Duurzaam (op)groeien bij Infino

Als partner van Stichting Pelicano wil Infino elk kind een plaats geven in een duurzame maatschappij.

 

Elke kind heeft daar ook absoluut recht op. Hoe we dat precies doen? Door maatschappelijk verantwoord, integer en empathisch te handelen. Naast hun kwalitatieve dienstverlening, persoonlijk advies en gebruikersvriendelijke digitale tools is maatschappelijk verantwoord ondernemen hun vierde pijler. Waarom? Omdat ze oprecht geven om je gezin.

Infino wil een uitbetalingsactor gezinsbijslagen zijn dat dicht bij de families staat. Zo willen ze dat elk kind zijn of haar plaats in de maatschappij vindt. Daarom helpen ze ouders dagelijks door de gezinsbijslagen tijdig en correct te betalen. Ze willen echter nog een stap verder gaan… Daarom werden ze eind 2020 een partner van Stichting Pelicano.

 

Met een hart voor de kwetsbaren

 

Infino heeft extra aandacht voor de kwetsbaren in onze maatschappij. Ze staan kwetsbare ouders bij met correcte, duidelijke informatie over toeslagen en geven persoonlijk advies. Ze dragen ook hun steentje bij in de strijd tegen kinderarmoede, bijvoorbeeld door de samenwerking met Stichting Pelicano.

 

Wie is Infino?

 

Infino, uitbetalingsactor (het vroegere kinderbijslagfonds) heet jullie welkom. En met ‘jullie’ bedoelen we natuurlijk in de eerste plaats jouw kind of kinderen. Wat ons elke dag opnieuw motiveert: elk kind, zonder onderscheid, helpen groeien in het leven en in de samenleving. Elk kind verdient een goede start. Dat wensen we toch ook voor alle kleintjes. Ook gezinnen die het minder breed hebben, hebben grootse dromen voor hun kinderen. Samen durven groeien, dat is de Infino-leuze.

Hoe kan Infino Stichting Pelicano helpen?

 

Infino schonk per medewerker € 50 aan Stichting Pelicano. Zo kwamen ze tot een gift van € 10.000, genoeg om tien kinderen een jaar lang te helpen. Hulp voor hun basisbehoeften zoals: warme maaltijden, kleding, bezoeken aan gezondheidsprofessionals. Als dit jaar voorbij is, engageert Stichting Pelicano zich om verder in te staan in de financiële ondersteuning totdat het kind zijn diploma op school behaald heeft.

Het Infino – Pelicano Bedrijfsfonds

 

Infino en Stichting Pelicano sloegen de handen in elkaar en richtten het Infino – Pelicano Bedrijfsfonds op. Het geld dat gedoneerd wordt in dit fonds gaat rechtstreeks naar de ondersteuning van een Pelicanokind. Via jouw bijdrage en die van anderen kan je werkelijk het verschil maken tussen een volle of minder volle brooddoos voor een Pelicanokindje.

Via het bedrijfsfonds kun je geld storten voor Stichting Pelicano. Een gift van enkele euro’s, vragen aan vrienden om je verjaardagscadeau door te storten, je kinderen warm maken om pannenkoeken of armbandjes te gaan verkopen… Alle beetjes helpen. We willen dit in de eerste plaats bespreekbaar maken.

Op de website van Infino vind je meer info en een link naar het donatieformulier.

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?