Home » Duurzame steun van Infino

Duurzame steun van Infino

Duurzame steun van Infino

Pelicano Kinderarmoedestichting is bijzonder verheugd om reeds voor de vierde keer op financiële hulp van Infino te mogen rekenen.

 

Infino, uitbetaler van het Groeipakket in Vlaanderen en Kinderbijslagfonds in Brussel en Wallonië, is al geruime tijd een sponsor van Pelicano. Jaarlijks doneren ze €50 per medewerker, wat neerkomt op maar liefst €10.000. Met dat bedrag kan Pelicano een jaar lang 10 kinderen financieel ondersteunen, en dat dus al voor het vierde jaar op rij! Concreet gebruikt Pelicano dat geld om kansarme kinderen te voorzien van basisbehoeften zoals een warme jas, warme maaltijden, schoolboeken, een bril of beugel, … Pelicanokinderen krijgen de garantie en alle kansen om een onbezorgd bestaan te leiden en zo een volwaardige plaats in de maatschappij in te nemen. Een duurzaam engagement dus, net als de duurzame steun van Infino.

Infino doet dat omdat ze kinderarmoede een onrecht vinden en menen dat elk kind, wat ook zijn achtergrond mag zijn, recht heeft op evenveel kansen. Ze zien dat kwetsbare kinderen dankzij Pelicano de vicieuze armoedecirkel kunnen doorbreken en échte toekomstkansen krijgen. De donaties van Infino en andere bedrijven of particulieren gaan overigens niet naar de ouders of een voogd, maar naar de sociale partner die het kind persoonlijk opvolgt en erop toe ziet dat het geld enkel dient voor het welzijn van het Pelicanokind.

 

Infino?

 

De bestaansreden van Infino is ‘kinderen helpen groeien’. Ouders helpen ze door gepersonaliseerd advies en door een stipte en zorgeloze uitbetaling van het Groeipakket (Vlaamse overheid) en kinderbijslag (Brusselse en Waalse overheden). Hun aangepaste diensten, expertise en ervaring staan volledig in het teken van mensen helpen, en het hoeft dan ook geen betoog dat kinderen hen nauw aan het hart liggen.

 

Zo richtten ze ook samen met Pelicano het Infino Bedrijfsfonds op, waarmee Infino – naast hun eigen bijdrage van €10.000 – zelf mensen aanspoort om geld te doneren ten voordele van Pelicanokinderen. Elke donatie telt om een kind in armoede nieuwe kansen te geven!

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?