Home » Hoe een simpele sok dit jaar het beste cadeau wordt

Hoe een simpele sok dit jaar het beste cadeau wordt

Hoe een simpele sok dit jaar het beste cadeau wordt

Bristol’s ‘In my Shoes-collectie: samenwerking met Pelicano Kinderarmoedestichting ten voordele van kinderen in armoede.

 

Met de feestdagen in het vooruitzicht en de zoektocht naar het perfecte cadeau in volle gang, biedt het Belgische familiebedrijf Bristol een eenvoudige maar uiterst betekenisvolle optie. De ‘In my Shoes’-sokkenlijn is niet slechts een handig accessoire voor Sinterklaas en Kerst, maar ook een manier om een positief verschil te maken voor gezinnen en kinderen in armoede.

Deze unieke sokken, beschikbaar in diverse kleuren voor mannen, vrouwen en kinderen, overstijgen het label van een eenvoudige cadeaukeuze. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Pelicano, waar Bristol nu voor de tweede keer mee samenwerkt. Hiermee onderstreept het Belgische schoenen- en kledingmerk dat betrokkenheid en maatschappelijk engagement dit jaar hoog op de lijst van waardevolle cadeaus staan.

 

In plaats van urenlang te zoeken naar het perfecte geschenk, kan een eenvoudig bezoek aan Bristol en de aanschaf van de ‘In my Shoes’-sokken niet alleen de ontvanger gelukkig maken, maar ook jou en een kind in armoede. Bristol nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit initiatief en zo bij te dragen aan het verspreiden van impact en bewustwording, waardoor de feestdagen voor kinderen in armoede een beetje lichter worden.

Praktisch

De sokken zijn vanaf 27/11 verkrijgbaar op de webshop van Bristol en in alle Bristol winkels. De sokken kosten 4,99 euro per paar.

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?