Home » Infino steunt Stichting Pelicano opnieuw

Infino steunt Stichting Pelicano opnieuw

Infino steunt Stichting Pelicano opnieuw

Net zoals vorig jaar, doneert Infino 10.000 euro aan Stichting Pelicano, zo wilt het bedrijf alle kinderen gelijke kansen geven.

 

Vorige week doneerde Infino opnieuw 10.000 euro aan Stichting Pelicano. Per medewerker schenkt Infino 50 euro, zo zullen er in 2022 terug 10 kansarme kinderen voorzien worden van de basisbehoeften, zoals een warme maaltijd, kledij, onderwijs, psycho-sociale ondersteuning, …

Duurzaam engagement

Na een jaar staat Stichting Pelicano verder in voor de financiële ondersteuning tot de kinderen hun plaats vinden in het werkveld en bijdragen aan de maatschappij. Een belangrijk duurzaam engagement, zodat we de vicieuze armoedecirkel kunnen doorbeken bij kwetsbare kinderen en ze échte toekomstkansen geven.

 

Het geld wordt beheerd door een zorgpartner die het betrokken kind individueel opvolgt. Zij zien erop toe dat alle financiële steun rechtstreeks naar het welzijn van het Pelicanokind gaat en dus niet naar de ouders of een voogd.

Wie is Infino?

Infino wil elk kind, zonder onderscheid helpen groeien in het leven en de samenleving. Ze zorgen voor een steuntje in de rug van vele ouders. De leuze ‘samen groeien’ staat voor Infino centraal. Ze helpen door administratieve taken over te nemen van je. Ze zorgen voor een vlotte en stipte uitbetaling van het groeipakket en eventuele toeslagen. Bovendien geeft Infino persoonlijk advies over belangrijke ontwikkelingen van kinderen. Met hun aangepaste diensten, expertise en levenservaring willen ze mensen helpen.

 

Als partner van Stichting Pelicano wil Infino elk kind een plaats geven in een duurzame maatschappij. Het bedrijf deelt de missie van onze organisatie, het is dus een logische keuze om Stichting Pelicano te steunen. In het kader van de maatschappelijke bijdrage die Infino levert, wordt hiermee het verschil gemaakt voor een aantal kinderen. Samen lossen we kinderarmoede in België op.

Het Infino – Pelicano Bedrijfsfonds

Wens je zelf ook een kind te steunen, dan kan dat via het Infino bedrijfsfonds. Een donatie, hoe klein ook, zal een kind in armoede nieuwe en gelijke kansen geven. Het geld dat we verzamelen in dit fonds gaat rechtstreeks naar de ondersteuning van een Pelicanokind.

IK WIL HELPEN.

Geen kind in België
blijft achter

OOK VOOR BEDRIJVEN.

Doen jij en jouw
collega’s mee?